Arbejdet til by-eventen 2022 er i fuld gang

Følg med her, hvor der løbende kommer opdateringer om programmet

Vi er i fuld gang med at planlægge Greenlight Aarhus 2022, som foregår fra tirsdag den 29. marts til søndag den 3. april.

Alle er velkomne til Greenlight by-eventen. Det færdige program laves af os alle og er for os alle. For om du er privatperson, virksomhed, kommune eller noget fjerde, er du med til at sætte dagsordenen og kan planlægge aktiviteter, som foregår under by-eventen.

Som Omstiller i Greenlight Aarhus arrangerer du selv dit program. Du opretter også selv dine aktiviteter i programmet. Det lægger dig derfor frit for, hvilken type bæredygtige aktiviteter du inviterer til. Virtuelt eller fysisk, indenfor eller udenfor – mulighederne er uendelige. Tilpas aktiviteterne til dig og/eller din virksomhed/organisation, og oplys deltagere fra alle sektorer om dine bæredygtige handlinger.

Har du input til, hvad der skal på programmet, eller ved du allerede nu, at du vil deltage med aktiviteter til by-eventen? Så opret dig på som Omstiller, eller kontakt os for at tage en snak.

“I denne Coronatid har jeg haft mere tid til eftertanke. Ønsket om at gøre noget aktivt i forhold til bæredygtighed er blevet forstærket. Her ser jeg Greenlight Aarhus, som en fantastisk mulighed i en proces hen imod en omstilling til en grønnere og mere bæredygtig levemåde både for virksomheder men også helt almindelige borgere”

— Bjarne Dalgaard Hansen, borger og underviser, Aarhus Business College

De første tre dage af den bæredygtige by-event kommer til at have et erhvervsrettet fokus, mens weekendens program bliver målrettet privatpersoner. Det skal dog ikke stoppe dig for at have et arrangement for borgere eller turister i de første tre dage eller lave et erhvervsrettet program under de sidste.

Sideløbende med by-eventen arbejder vi på at definere forskellige fagprojekter. Følg med her og på vores blog, Agenda, for løbende at høre mere om fagprojekterne.

Program

Søg:
Dage:
Tidspunkter:

Se dit -program her

Visning:
Sorter:

“Aarhus City Forening har gennem flere år haft fokus på bæredygtighed og verdensmål – vi bakker naturligvis op om Greenlight initiativet. Vi mener, at det er vigtigt, at kommunen, detailhandlen, erhvervslivet, restaurations- og kulturlivet alle går sammen om at vise byens borgere og besøgende, hvordan vi i fællesskab kan samarbejde om den grønne omstilling og dermed skabe en bedre og mere bæredygtig by for alle.”

— Claus Bech, Direktør, Aarhus City Forening