TINC

Vi ønsker at gøre det lettere at træffe grønnere valg i hverdagen
overskrift

Hos TINC er vi helt nede på jorden, og vi kan godt lide at være lidt anderledes.

Alt hvad vi gør, gør vi med omtanke. For dig, for miljøet og for verdens udsatte. Alle vores produkter er nemlig nøje udvalgte med fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Vi har et stort udvalg af økologiske, veganske og 100% naturlige produkter. Samtidig støtter flere af vores produkter social-økonomiske formål, både lokalt og ude i den store verden. Det giver mening!

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men samtidig vil vi gerne give vores kunder en fornuftig og overkommelig pris. Det er nemlig vigtigt for os hos TINC, at du får en god oplevelse – hvad enten du møder os i butikkerne eller her på webshoppen.

“Super skøn specialforretning. Med fantastisk behagelig service. Kan varmt anbefales”
Vi håber at kunne guide og inspirere dig til at gøre noget godt for dig selv og samtidig hjælpe dig med at leve mere bæredygtigt. Så hvis du vil vide mere om vores produkter, eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige produkt, så kom ned og besøg os i vores butik i hjertet af Aarhus.
“Byens bedste sted at tanke op på emballagefri husholdnings- og plejeprodukter. Er du til grøn omstilling og omtanke, er det stedet”

Vi glæder os til at se jer!

man-fre: kl. 10-18

lør: kl. 10-17
søn: kl. 11-16

Platform

Erhverv

overskrift

Kontakt

Følg os

overskrift

overskrift