Sjælesorg.nu

Sjælesorg - Omsorg for sjælen – Det gør godt at tale om det der er svært!
overskrift

Sjælesorg på Nettet er en del af folkekirken og arbejder med trivsel og sociale problemstillinger gennem digitale og anonyme chatsamtaler.

Derigennem arbejder vi på forskellige niveauer med nogle af de 17 verdensmål. Trivsel og sundhed og i forhold til klimaindsatsen.

Sjælesorg på Nettet er den digitale onlinetjeneste, en permanent del af folkekirkens tilbud til alle om at få sjælesorgssamtaler med en præst/sjælesørger på sjælesorg.nu

Siden 2017 har det været muligt for alle at henvende sig fra sin smartphone, Ipad eller computer og få en eller flere samtaler med en præst/sjælesørger om eksistentielle vilkår og dilemmaer. Samtalen er fortrolig og gratis. Både det menneske der henvender sig og sjælesørgeren er anonyme.

At samtalen foregår digitalt og anonymt gør at der er mange mennesker der føler sig trygge ved at dele sine tanker, følelser og bekymringer om tabuiserede emner.

Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis du har din smartphone eller ipad ved hånden, kan du ved at klikke dig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i frikvarterne, fra dit hjem

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og samtalen handler om det det enkelte menneske har på hjerte og har behov for at dele med et medmenneske. På Sjælesorg.nu kan man chatte med en sjælesørger og man kan ligeledes få sjælesorgssamtaler med den lokale sognepræst ansigt til ansigt.

Platform

Kontakt

Pernille Hornum

overskriftoverskrift

www.sjaelesorg.nu

overskrift