Rethink Event

Vi omsætter bæredygtighed til praksis
overskrift

Rethink Event hjælper virksomheder og organisationer i oplevelsesbranchen med at skabe overskud – relationelt, økonomisk og miljømæssigt.

Fremtidens kunder vil have bæredygtige oplevelser – det opfatter de nemlig som omsorg. Og fremtidens medarbejdere vil være stolte af deres arbejdsplads. Det opstår automatisk, når arbejdspladser tager deres sociale og klimamæssige ansvar alvorligt.

Bæredygtighed handler også om at skabe relationer og forståelse for andre. Indgyde tillid og skabe den inspiration, der spreder ringe i vandet. Alt det, der tilsammen er grobunden for at udvikle løsninger, som bidrager til et bedre i morgen for os alle.

Hos Rethink Event bliver bæredygtighed taget ned på et praktisk og konkret plan. Vi lægger nemlig stor vægt på, at vores rådgivning fører til målbare og omsættelige løsninger. For det er, når vi kan mærke, at vi gør en forskel i hverdagen og begynder at forstå, at selv simple ting kan hjælpe på den lange bane, at det giver den bedst mulige effekt.

Når alt kommer til alt, handler det om at give mennesket mulighed for at bidrage til fællesskabet – det skaber et bedre i morgen og bæredygtige forretningsmodeller. Vi skal være ambitiøse og målrettede – startende med din egen adfærd.

Platform

Erhverv

overskrift

Kontakt

Siri Isaksen Robinson

overskriftoverskrift

27 58 35 97

overskrift

Karupvej 6B
8000 Aarhus C

overskrift

www.rethinkevent.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift