Miljø-og energifonden af 2005

Vi giver økonomisk støtte til grønne løsninger
overskrift

Miljø- og energifonden, vi tror på en bedre fremtid. 

Miljø-og energifonden har siden 2005 støttet grønne ideer og hjulpet mere end 1000 iværksættere og opfindere med at finde løsninger på klima- og miljøproblemerne. Vi er en lille privat fond fra Aarhus, der har fokus på at understøtte grønne iværksættere, så deres ideer og deres forretninger kan blive en succes. Vi støtter hvert år ca. 50 projekter som du kan læse om på vores hjemmeside. Man kan tilmelde sig vores støttekreds, hvor man med sit medlemskab kan være med til at skaffe flere midler til fondens formål. Medlemskabet koster 200 kr. årligt og pengene går ubeskåret til fondens formål.

Eksempler på støttede projekter sidste år:

Grønne hvidevarer som genbruges, Fødevarer kan omdannes til grøn energi, Ny filtreringsteknik til forurenede søer, Indsamling af restmaterialer fra industrien, Genanvend badevandet til toiletskyl, Den Økologiske Aftenskole, Projekt »A better ocean«, Filter til at fange partikler fra brændeovne, Bæredygtigt alternativ til plastik-gropotten, Bionedbrydelig og komposterbar plastik, God idé til bedre iltning af danske søer, Smart ny såmaskine, der passer på jorden, Bæredygtigt alternativ til kød, Software til kortlægning af emissioner, Solceller & Energifællesskaber i byerne, Byggesystem til det danske typehus-marked

Søg støtte hvis du har en god idé

Du kan søge støtte til et projekt, hvis du har en god idé til hvordan man kan fremme brugen af vedvarende energi, spare på energien eller ressourcerne, eller reducere affald og kemi i vores hverdag. Vi har ansøgningsfrist de. 1. i lige måneder og vi behandler ansøgningerne hurtigt herefter.

 

Platform

Erhverv

overskrift

Kontakt

Marie Pilegaard

overskriftoverskrift

28 55 90 62

overskrift

Strandbyvej 11
8240 Risskov

overskrift

energifonden.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift