DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom

Fokus på lokale fællesskaber, der sikrer lige adgang for alle.
overskrift

DFUNK er en organisation for unge, der er flygtet. Vores vision er, at unge, der er flygtet til Danmark, lever et trygt og stabilt ungdomsliv med lige rettigheder, hvor vi udvikler os og handler sammen med andre unge.

Et af vores fokusområder, er socialt udviklende fællesskaber, hvor både unge med og uden flugterfaring, har lov til at være unge, drømmende og kreative. I Aarhus har vi mad- og sportsfællesskaber, som er åbne for alle unge og gratis at være en del af.

DFUNK har for nyligt indgået et samarbejde med Global Goals World Cup, hvor vi åbner op for ugentlige fodboldtræninger for unge kvinder i Aarhus. DFUNKs kvindefodboldhold i Aarhus har lykkedes med at mødes om en konkret aktivitet, hvor sprog, baggrund og niveau ikke er afgørende for at blive en del af fællesskabet. Alle har samme muligheder og er ligestillet uanset udgangspunkt. Der er plads til at være modig og til at turde gøre noget, som man ikke nødvendigvis mestrer endnu. Der er plads til at lære, at fejle og at øve sig. Sammen vil DFUNK og GGWCUP sætte fokus på, hvordan fodbold kan skabe dialoger, glæde og trivsel.

Platform

Kontakt

Nabila Taha

overskriftoverskrift

25 11 93 12

overskrift

dfunk.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift