AnnieHjorth GlasKunst

Vi laver verdensmål til virksomheder og private, som yder en ekstra indsats for grøn omstilling.
overskrift

Med kunsten som dialog.

Vi laver verdensmål til virksomheder, organisationer og private, som yder en ekstraordinær indsats for den grønne omstilling. Vi er dermed medskabere af nogle synlige verdensmåls-milepæle udtrykt i glaskunst, som flere større virksomheder allerede har taget til sig og høstet erfaringer med:

 ”Når de fælles visioner udtrykkes i et konkret værk, er det samtidig en jordnær og dialogskabende daglig reminder for vores medarbejdere og kunder”, fortæller virksomhederne.

Vi deltager ved forskellige lejligheder med klimaet som omdrejningspunkt, eksempelvis den første nationale konference om klimatilpasning: Coast to Coast Climate Adaptation, hvor vi laver en velbesøgt lille stand / miniudstilling/event med et lille AV show. 

Overskriften i workshops som denne er  “med kunsten som dialog” og udføres gerne i samspil med andre oplægsholdere. 

Verdensmålværkerne er designbeskyttede.

Vi udstiller i Galleri Himmerland i perioden 26.marts til 31. august 2022:

“Menneskehedens første tegninger er en af inspirationerne til hendes værker i koldglas. Klodens termiske fænomener – oplevet på rejser til New Zealand, Island og Grønland – er også en stærk inspiration.

Vores gigantiske klimaudfordring optager hende i stigende grad, og det har langsomt, men sikkert udviklet sig til at hun er kommet til at fremstille værker med et solidt bæredygtigheds-tema, som er opstået ved at hun gradvist er blevet klogere og berørt af at høre om klimaforskere som ikke bliver hørt og taget alvorligt nok.

Det har ført til at hun målretter hendes udtryk i sin glaskunst, og er ligeledes skærpet i sit samarbejde med klimabevidste virksomheder om hendes udstillinger.”

Platform

Erhverv

overskrift

Kontakt

Annie Hjorth

overskriftoverskrift

60 13 02 33

overskrift

Engdalsvej 96c
8220 Brabrand

overskrift

Følg os

overskrift