Informations-møder

Oplysende, belysende, indlysende og klar, parat, start!

Vær med som Omstiller i den bæredygtige by-event Greenlight Aarhus 2022. Det er her, vi som et helt bysamfund viser hinanden, hvordan vi omsætter bæredygtighed til konkret adfærd og handling i hverdagen. Målet er at inspirere hinanden til en mere bæredygtig hverdag, hvad end du er virksomhed, uddannelsesinstitution, kommune, kultur og foreningsliv eller borger.

Den 29. marts – 3. april hylder og fejrer vi alle de bæredygtige tiltag, som vi sammen og hver for sig allerede har sat i søen. Resten af året tager vi inspirationen til os, skaber nye vaner, udvikler nyt for så at mødes igen i 2023 og sammen fejre, hvor vi der, er nået til.   

Målet er, at vi står sammen som et helt bysamfund om at accelerere den bæredygtige omstilling.  

Som optakt til Greenlight Aarhus by-event 2022, inviterer vi til 4 informationsmøder. På informationsmøderne bliver du klogere på, hvad Greenlight er for en størrelse og hvordan du/I bliver Omstiller i Greenlight Aarhus by-event 2022.

Greenlights stiftere: Jane Clausen, Tina Thomsen og Kristine Overgaard Nielsen ved informationsmøde 2021

25/1 – 2022 Oplysende 

Første ud af fire informationsmøder, hvor Bestseller er vært.  

Få flere oplysninger og mere viden om Greenlight og mulighederne som Omstiller i Greenlight Aarhus 2022. Du vil både møde engagerede Omstillere og blive klogere på, hvordan du selv bliver Omstiller i Greenlight. Du får også præsenteret grundelementerne i Greenlight Omstiller pakken. 

Det konkrete program for informationsmødet bliver offentliggjort senere. 

Der er plads til 80 deltagere. Dørene åbner kl. 08.00 og der er anvisning fra hovedindgangen. Tilmeldingsfristen er d. 20. januar kl.14.00. 

Tilmelding: 

https://event.it/greenlightaarhus/w8w679

8/2 – 2022 Belysende 

Andet ud af fire informationsmøder, hvor Salling Rooftop er vært.  

Med byen som vores udsigt, vil vi belyse hvordan vi sammen kan løfte den bæredygtige agenda i Aarhus. Her vil vi sammen med udvalgte Omstillere belyse, hvordan man engagerer sig i Greenlight Aarhus 2022. Der vil være konkrete eksempler på, hvordan du er Omstiller, ligesom vi vil offentliggøre kampagner, som vi alle, kan være en del af under Greenlight Aarhus by-event 2022. Dertil bygger vi på Greenlight Omstiller pakken.  

Det konkrete program for informationsmødet bliver offentliggjort senere.  

Der er plads til 80 deltagere. 

Tilmelding: 

https://event.it/greenlightaarhus/oekc65

1/3 – 2022 Indlysende 

Tredje ud af fire informationsmøder, hvor Aarhus Teater er vært og Café Hack byder på morgensnack.  

Fra et kreativt miljø i Aarhus Teater skal det gerne blive indlysende, hvorfor du deltager som Omstiller i Greenlight Aarhus. Her synliggør vi den bevægelse, som vi er sammen om at skabe, når vi inspirer hinanden med vores bæredygtige handlinger. I vil igen møde inspirerende Omstillere og få præsenteret nye elementer i Greenlight Omstiller pakken. Det er også her, der kan bestilles bæredygtigt merchandise, så som Greenlight blobs til vinduerne. 

Det konkrete program for informationsmødet bliver offentliggjort senere.  

Der er plads til 80 deltagere. 

Tilmelding: 

https://event.it/greenlightaarhus/ohsa69

Klar, parat, start 

Det fjerde og sidste møde markerer også starten, og vil finde sted i Sct. Pauls Kirke.

Når vi mødes her er der kun ganske kort tid at Greenlight Aarhus 2022 går i luften. Er vi alle klar til start? Hvordan ser programmet ud? Omstillere præsenterer deres programpunkter, der vil være Omstiller debat, eftertanke og den fulde Greenlight Aarhus Omstiller pakke vil være klar. Der vil også være udlevering af det bæredygtige merchandise, som du har bestilt. 

Og så er vi klar til at fejre og hylde vores bæredygtige handlinger den 29. marts – 3. april. 

Det konkrete program for informationsmødet bliver offentliggjort senere.  

Der er plads til 80 deltagere. 

Tilmelding: 

https://event.it/greenlightaarhus/jws246

Vil du vide mere om at være Omstiller

læs mere her

Har du spørgsmål

Skriv til