fbpx
Hvad er Greenlight HUB?

Greenlight HUB skal blive stedet, hvor alle Omstillere mødes, inspireres og accelererer bæredygtige handlinger. Det er en online samarbejdsplatform, der samler og giver overblik over byens økosystem, hvilke FN’s Verdensmål og bæredygtige projekter Omstillerne arbejder med, og hvor du finder dem – hele året rundt.

Greenlight HUB er en vigtig brik i den løbende dialog til inspiration mellem Omstillere og bæredygtige samarbejder. Den er stadig under udvikling, og fra august 2021 har vi en projektgruppe fra Lead the Talent, som skal være med til at videreudvikle platformen. Har du nogle inputs, som kunne være gode for dem at få med, så skriv til os på koordinator@greenlightaarhus.com.

Som Omstiller opretter du din organisation og din Greenlight aktivitet på Greenlight HUB. Se, hvordan du gør, i instruktionsvideoerne:

Udviklingen af Greenlight HUB fremmer lokale handlingsfællesskaber og bæredygtige samarbejder.

Har du feedback til, hvordan platformen bliver bedre, kan du kontakte udviklerne på feedback@acter.global

Som Omstiller viser I jeres bæredygtige handlinger.

  • Overblik over Greenlights økosystem, inklusiv Omstillere og aktiviteter.

  • Forskellige niveauer af direkte kommunikationskanaler for gensidig sparring og netværksdannelse mellem Omstillere.

  • Give mulighed for vidensdeling og udvikling mellem Omstillere.

  • Give mulighed for samarbejdsaktiviteter på events og projekter på tværs af Omstillere.

  • Lave en avanceret søgefunktion, hvor den enkelte omstiller kan søge efter relevante partnere.

  • Rapporteringsværktøj til måling og dokumentation af Greenlights værdiskabelse på at fremme bæredygtig handling og adfærd i økosystemet.

Bæredygtige samarbejder i uddannelse

“Aarhus City Forening har gennem flere år haft fokus på bæredygtighed og verdensmål – vi bakker naturligvis op om Greenlight initiativet. Vi mener, at det er vigtigt, at kommunen, detailhandlen, erhvervslivet, restaurations- og kulturlivet alle går sammen om at vise byens borgere og besøgende, hvordan vi i fællesskab kan samarbejde om den grønne omstilling og dermed skabe en bedre og mere bæredygtig by for alle.”

— Claus Bech, Direktør, Aarhus City Forening

Bliv sponsor

Som sponsor af Greenlight skaber I muligheden for, at vi kan stå sammen som bysamfund om at fremme bæredygtig udvikling og grøn omstilling. På den måde gør vi Aarhus til en bæredygtig spydspids nationalt og internationalt.

Bliv Omstiller

Som Omstiller i Greenlight viser I, hvordan I arbejder med bæredygtighed. Hermed er I med til at inspirere andre til, hvordan de kan udvikle sig i en bæredygtig retning.

CVR.: 41653949 - hello@greenlightaarhus.com

Hveensgade 1, 3., 8000 Aarhus

© 2021 Greenlight. All rights reserved.