Hvad er Greenlight HUB?

Greenlight HUB er stedet, hvor alle Omstillere mødes, inspireres og accelererer bæredygtige handlinger. Greenlight HUB er en online platform, der samler og giver overblik over byens økosystem, hvilke FN’s Verdensmål og bæredygtige projekter Omstillerne arbejder med, og hvor du finder dem – hele året rundt.

Greenlight HUB er en vigtig brik i den løbende dialog til inspiration mellem Omstillere og bæredygtige samarbejder.

Som Omstiller opretter du din organisation og din Greenlight aktivitet på Greenlight HUB. Se, hvordan du gør, i instruktionsvideoerne:

Oplever du problemer med Greenlight HUB eller har du feedback i øvrigt, kan du kontakte udviklerne på feedback@acter.global

Udviklingen af Greenlight HUB skal fremme lokale handlingsfællesskaber og bæredygtige samarbejder

1

Overblik over Greenlights økosystem, inklusiv omstillere og aktiviteter.

2

Forskellige niveauer af direkte kommunikationskanaler for gensidig sparring og netværksdannelse mellem omstillere.

3

Give mulighed for vidensdeling og udvikling mellem omstillere.

4

Give mulighed for samarbejdsaktiviteter på events og projekter på tværs af omstillere.

5

Lave en avanceret søgefunktion, hvor den enkelte omstiller kan søge efter relevante partnere.

6

Rapporteringsværktøj til måling og dokumentation af Greenlights værdiskabelse på at fremme bæredygtig handling og adfærd i økosystemet.

Som Omstiller i Greenlight kan du få indflydelse på, hvordan Greenlight HUB skal udvikle sig.

Bliv sponsor

Som sponsor af Greenlight skaber I muligheden for, at vi kan stå sammen som bysamfund om at fremme bæredygtig udvikling og grøn omstilling. På den måde gør vi Aarhus til en bæredygtig spydspids nationalt og internationalt.

Bliv Omstiller

Som Omstiller i Greenlight viser I, hvordan I arbejder med bæredygtighed. Hermed er I med til at inspirere andre til, hvordan de kan udvikle sig i en bæredygtig retning.

Bæredygtige samarbejder i uddannelse

“Danmark står midt i den grønne omstilling, hvor videregående uddannelsesinstitutioner har en central opgave i at sikre veluddannet arbejdskraft og relevant efteruddannelse til et arbejdsmarked under forandring. På Erhvervsakademi Aarhus tænker vi praksisnær bæredygtighed ind i undervisningen. Bæredygtighed er et fælles ansvar, og vi vil løfte vores del.”

— Anne Storm Rasmussen, rektor, Erhvervsakademi Aarhus

© Greenlight. All rights reserved.