fbpx

Greenlight Aarhus starter bæredygtigt kontorfællesskab

Tilføjet den
12 august 2021
greenlight
greenlight

Greenlight Aarhus inviterer til at være del af nyt, bæredygtigt kontorfællesskab i dejlige omgivelser på havnen i Aarhus – mere præcist i Shipping Huset på Hveensgade 1, 3. sal.

I Greenlight Aarhus binder den bæredygtige agenda og arbejdet med FN’s Verdensmål os sammen. Det samme gælder for kontorfællesskabet. Vil du indgå i fællesskabet Greenlight, skal du derfor være orienteret mod Verdensmålene som retningsgiver i dit virke.

Den ene halvdel af etagen deles mellem Greenlight Aarhus og Fair Festival. Den anden, som har udsigt til både Aarhus Lystbådehavn og Havnebadet, kan blive din nye arbejdsplads. Kontorfællesskabet har i alt 14 faste kontorpladser og 10 flexpladser. Med en flexplads kan du benytte kontoret op til 10 dage om måneden.

Fast kontorplads: 1975 kr. pr. md. ekskl. moms

Flexplads: 1000 kr. pr. md. ekskl. moms

Priserne er inkl. internet og rengøring. Der er adgang til mødelokaler.

Der er en måneds leje i depositum, og det er muligt at være i kontor-fællesskabet helt frem til og med december 2024.

Du kan leje dig ind allerede nu, og hvis det lyder som noget for dig, så vent ikke med at slå til. Pladserne udlejes efter først til mølle-princippet.

Er du interesseret i at se herlighederne eller høre mere, så kontakt Jane på 22 59 43 59 eller jane@greenlightaarhus.com.

CVR.: 41653949 - hello@greenlightaarhus.com

Hveensgade 1, 3., 8000 Aarhus

© 2021 Greenlight. All rights reserved.