Aktiviteter 2021

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Toft talk business – med fokus på den grønne rejse. samtale med conny ericon andersen, ceo for ex3 education & consulting

17. marts 2021 - 21. marts 2021

Conny Ericon Andersen deler gerne egne personlige oplevelser omkring det at leve mere bæredygtig – både helt privat i familien (med de udfordringer, det kan give) og i virksomheden EX3, som samskaber med andre virksomheder om den grønne omstilling. En snak om værdier, dannelse og uddannelse, mentalitet og meningsskabelse i den grønne omstilling. Med mottoer som ”Tag fra naturen kun det, du har brug for – og giv til naturen kun det, den har brug for” og ”Karakter er ikke noget, vi mennesker skal gives, det er noget, vi har” kan vi sætte barren højere samtidig med, at vi vitaliserer vores hvorfor og hvordan – både som privatperson og i vores erhverv, udtaler Conny Ericon Andersen.

Morten Toft udfordrer i denne TOFT TALK Business Conny omkring broen mellem det private og det erhvervsorienterede menneske. Med spørgsmål som: ”Hvorfor er det vigtigt at få skabt forståelse for bæredygtighed – flere generationer på tværs”? ”Hvad er det, der tænder ildsjælen Conny omkring bæredygtigheds-dagsorden”? ”Hvilke konsekvenser har det i din familie, at du brænder for bæredygtighed”? ”Hvilke udfordringer har du mødt privat såvel som forretningsmæssigt”? ”Hvordan har du valgt at træde videre fra den private grønne omstilling til den forretningsmæssige”? ”Hvilken mindset/brikker mener du, der kan skabe de nødvendige forandringer”? Målet med denne samtale er, at svar og indsigt kan give inspiration til din private og din virksomheds grønne rejse.

Detaljer

Start:
17. marts 2021
Slut:
21. marts 2021
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://youtu.be/NeNEB-z9Gv0

Sted

Online