Aktiviteter 2021

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grøn omstilling kalder på grøn indstilling

21. marts 2021 @ 11:00 - 11:30

Grøn omstilling kalder på grøn indstilling v/ Conny Ericon Andersen (CEO, Ex3)

Succesopskriften på en grøn fremtid er værdiskabelse gennem samskabelse. Der er mange ingredienser i, at verdensmålene bliver meningsfulde forretningsmål. Politik, perspektiver og i særlig grad principper er bærende elementer for, at bæredygtighed bliver mere end ord, gode intentioner og håb.

Conny Ericon Andersen fra Ex3 Education & Consulting sætter nutidens dannelse på den grønne dagsorden. Her vil hun sammen med jer kalde til at udforske vores fundament, udvide vores potentiale og udleve vores sammenhængskraft. Drivkræfter som bor i os – og som blot skal aktiveres.

Ex3 byder ind! Med værktøjet “Det Grønne Kompas” som guideline sættes nye retninger, relationer, rammer og resultater i spil. Conny giver sit indspark til, hvad bevidsthed omkring mentalitet og adfærdsdesign kan indvirke på, at verdensmålene bliver meningsfulde forretningsmål. Lad dig inspirere og bliv klogere på, hvordan tidens paradigme kalder på en grundindstilling om, “at selv den mindste handling gør en forskel”. En forskel som kommer både os selv i nuet og de næste generationer til gode.

Ex3 er et uddannelses- og konsulentpartnerskab som danner og uddanner, skaber indsigter samt formidler værktøjer, som løfter den faglige og personlige vibration hos dygtige ledere og medarbejdere. Hos Ex3 sættes mange års erfaring i spil af visionære ildsjæle.

Læs mere på ex3.dk/green-business

Ex3 deltager også på FairFestival. Se vores stand og ydelser her: https://fairfestival.dk/udstiller/ex3-education-consulting/?

Detaljer

Dato:
21. marts 2021
Tidspunkt:
11:00 - 11:30
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.youtube.com/watch?v=fmsK4fRnmOI

Sted

Online