fbpx

Greenlight er en erhvervsdrivende forening

Greenlight er en erhvervsdrivende forening, som har til formål at hjælpe mennesker til at leve bæredygtigt og klimapositivt. Det gøres ved at oplyse, bevidstgøre og påvirke borgere, virksomheder, organisationer, institutioner og foreningers handlinger og valg. Foreningen Greenlight er en agil enhed, der danner platformen, rammerne, markedsføringen, fundraisingen og partnerskaberne for, at de tilbagevendende by-event hvert år frem til 2030 realiseres.

Foreningen Greenlight arbejder i 2020/2021 specifikt med verdensmål:

Bag om bæredygtig by-event Aarhus Verdensmål 12
Bag om bæredygtig by-event Aarhus Verdensmål 17

Greenligt er stiftet den 9. september 2020.

Greenlight-teamet

Kommunikations- og SoMe ansvarlig Ninna V. Lorenzen

Ninna Lorenzen

Kommunikations- og SoMe ansvarlig

Projektteam fra Lead the Talent

Fra venstre: Emma Armstrong, Ida Wilson, Monica Østergaard, Kasper Kennedy Lindskow, og Søren Sperling Larsen

Bestyrelsen

Foreningen Greenlight konstituerede sin bestyrelse efter stiftende generalforsamling den 1. oktober:

  • Bestyrelsesformand: Tina Thomsen

  • Næstformand: Jane Clausen

  • Kasserer: Kristine Overgaard Nielsen

  • Sekretær: Kristine Overgaard Nielsen

Grøn omstiller Heartland og Bestseller

“I HEARTLAND har vi en stor tro på, at mennesker kan gøre en forskel. Det, at der er passion og dedikation og en enorm tiltro til projektet, er en afgørende faktor for os, når vi beslutter os for at give økonomisk støtte. I GREENLIGHT har vi mødt nogle mennesker, der virkelig brænder for deres projekt. At projektet så handler om at sætte Aarhus og bæredygtighed på agendaen, gør det endnu mere nærværende for os at bakke op. HEARTLAND er hjemmehørende i Aarhus og har investeringer og relationer i hele verden. I vores tilhørende virksomheder er bæredygtighed et centralt parameter for vores investeringer. Det ses måske allertydeligst hos vores modevirksomhed BESTSELLER, som jo også er tilstede i Aarhus, og som arbejder målrettet med bæredygtighed som pejlemærke for virksomhedens drift og vækst via bæredygtighedsstrategien Fashion FWD, der sigter mod både klimapositivitet, fair arbejdsforhold og cirkulære design.”

— Lise Kaae, HEARTLAND

Bliv sponsor

Greenlight sponsorer gør det muligt at samle Aarhus om bæredygtighed. Som sponsor er I med til at accelerere den bæredygtige omstilling og gøre Aarhus til et grønt forbillede.

Bliv Omstiller

Som Omstiller i Greenlight viser I, hvordan I arbejder med bæredygtighed og bæredygtig udvikling. I er med til at inspirere andre til at bevæge sig i en grønnere, mere bæredygtig og klimavenlig retning.

CVR.: 41653949 - hello@greenlightaarhus.com

Hveensgade 1, 3., 8000 Aarhus

© 2021 Greenlight. All rights reserved.