Greenlight er en erhvervsdrivende forening

Greenlight er en erhvervsdrivende forening, som har til formål at hjælpe mennesker til at leve bæredygtigt og klimapositivt. Det gøres ved at oplyse, bevidstgøre og påvirke borgere, virksomheder, organisationer, institutioner og foreningers handlinger og valg. Foreningen Greenlight er en agil enhed, der danner platformen, rammerne, markedsføringen, fundraisingen og partnerskaberne for, at de tilbagevendende by-event hvert år frem til 2030 realiseres.

Greenligt er stiftet den 9. september 2020. Foreningen Greenlight arbejder i 2020/2021 specifikt med verdensmål:

 

Verdensmaal-ikon-12
Verdensmaal-ikon-17

Greenlight-teamet

Tina Thomsen

Stifter af Greenlight

Jane Clausen

Stifter af Greenlight

Kristine O. Nielsen

Stifter af Greenlight

Ninna Lorenzen

Kommunikations- og SoMe ansvarlig

Kasper Kennedy

UX og Marketingansvarlig

Ida Wilson

Frivllig- og videoansvarlig

Thomas Kirk Skov projektleder

Thomas Kirk Skov

Projektleder

Lasse Birk Nielsen

Valter

Kontorhund

Bestyrelsen

Foreningen Greenlight konstituerede sin bestyrelse efter stiftende generalforsamling den 1. oktober:

  • Bestyrelsesformand: Tina Thomsen
  • Næstformand: Jane Clausen
  • Kasserer: Kristine Overgaard Nielsen
  • Sekretær: Kristine Overgaard Nielsen

Vedtægter

Greenlight/Grønne Dages vedtægter kan hentes her

Kontakt

CVR.: 41653949

 

“I HEARTLAND har vi en stor tro på, at mennesker kan gøre en forskel. Det, at der er passion og dedikation og en enorm tiltro til projektet, er en afgørende faktor for os, når vi beslutter os for at give økonomisk støtte. I GREENLIGHT har vi mødt nogle mennesker, der virkelig brænder for deres projekt. At projektet så handler om at sætte Aarhus og bæredygtighed på agendaen, gør det endnu mere nærværende for os at bakke op. HEARTLAND er hjemmehørende i Aarhus og har investeringer og relationer i hele verden. I vores tilhørende virksomheder er bæredygtighed et centralt parameter for vores investeringer. Det ses måske allertydeligst hos vores modevirksomhed BESTSELLER, som jo også er tilstede i Aarhus, og som arbejder målrettet med bæredygtighed som pejlemærke for virksomhedens drift og vækst via bæredygtighedsstrategien Fashion FWD, der sigter mod både klimapositivitet, fair arbejdsforhold og cirkulære design.”

— Lise Kaae, HEARTLAND

“Greenlight er et spændende initiativ. Det giver mulighed for at vise, hvad Aarhus kan ift. samarbejde, events og grøn forretningsudvikling. Samtidig kan det markedsføre Aarhus både nationalt og internationalt på en dagsorden, der er mere relevant end nogensinde før.”

— Marc Perera Christensen, Direktør, Erhverv Aarhus