Bag om bæredygtig by-event i Aarhus er foreningen Grønne Dage

Greenlight er et privat initiativ, der er forankret i Grønne Dage. Grønne Dage har til formål at hjælpe mennesker til at leve bæredygtigt og klimapositivt. Det gøres ved at oplyse, bevidstgøre og påvirke borgere, virksomheder, organisationer, institutioner og foreningers handlinger og valg. Grønne Dage er en agil enhed, der danner platformen, rammerne, markedsføringen, fundraisingen og partnerskaberne for, at de tilbagevendende Greenlight dage hvert år frem til 2030 realiseres.

Grønne Dage arbejder i 2020/2021 specifikt med verdensmål:

Bag om bæredygtig by-event Aarhus Verdensmål 12
Bag om bæredygtig by-event Aarhus Verdensmål 17

Grønne Dage er en selvstændig forening, der er stiftet den 9. september 2020.

Greenlight-teamet

SoMe Koordinator Ninna V. Lorenzen

Ninna Lorenzen

Social Media Koordinator

Bestyrelsen

Grønne dage konstituerede sin bestyrelse efter stiftende generalforsamling den 1. oktober:
  • Bestyrelsesformand: Tina Thomsen

  • Næstformand: Jane Clausen

  • Kasserer: Kristine Overgaard Nielsen

  • Sekretær: Kristine Overgaard Nielsen

  • Bestyrelsesmedlem: Theresa Blegvad

Grøn omstiller Heartland og Bestseller

“I HEARTLAND har vi en stor tro på, at mennesker kan gøre en forskel. Det, at der er passion og dedikation og en enorm tiltro til projektet, er en afgørende faktor for os, når vi beslutter os for at give økonomisk støtte. I GREENLIGHT har vi mødt nogle mennesker, der virkelig brænder for deres projekt. At projektet så handler om at sætte Aarhus og bæredygtighed på agendaen, gør det endnu mere nærværende for os at bakke op. HEARTLAND er hjemmehørende i Aarhus og har investeringer og relationer i hele verden. I vores tilhørende virksomheder er bæredygtighed et centralt parameter for vores investeringer. Det ses måske allertydeligst hos vores modevirksomhed BESTSELLER, som jo også er tilstede i Aarhus, og som arbejder målrettet med bæredygtighed som pejlemærke for virksomhedens drift og vækst via bæredygtighedsstrategien Fashion FWD, der sigter mod både klimapositivitet, fair arbejdsforhold og cirkulære design.”

— Lise Kaae, HEARTLAND

Bliv sponsor

Greenlight sponsorer gør det muligt at samle Aarhus om bæredygtighed. Som sponsor er I med til at accelerere den bæredygtige omstilling og gøre Aarhus til et grønt forbillede.

Bliv Omstiller

Som Omstiller i Greenlight viser I, hvordan I arbejder med bæredygtighed og bæredygtig udvikling. I er med til at inspirere andre til at bevæge sig i en grønnere, mere bæredygtig og klimavenlig retning.

© Greenlight. All rights reserved.