Udlev People, Planet, Profit i virksomheder

Kickstart jeres grønne rejse med konkrete øvelser, interaktion og introduktion til et procesværktøj.
overskrift
Format
overskrift
overskrift
Omstiller
[ug_medomstillere]
Del aktiviteten
Hvordan får man armene rundt om den grønne omstilling og faktisk skaber et impact med jeres ændringer?

 

Er du en organisation, der ønsker at tage næste skridt i den grønne omstilling? Konsulent der arbejder eller vil arbejde med grøn omstilling eller blot interesseret i et nyt værktøj? Så vil denne gratis workshop guide jer i netop denne omstilling. I workshoppen Udlev People, Planet, Profit I virksomheder med Ex3’s CDO, Morten Damgaard, vil I få mulighed for at kickstarte jeres grønne rejse med konkrete øvelser, interaktion og introduktion til procesværktøjet Det Grønne Kompas.

Når virksomheder skal tage næste skridt i deres grønne omstilling kræver det, at der kommer en ny kraft for at ændre allerede kendte handlinger til nye grønne. Ex3 har derfor lavet et værktøj, Det Grønne Kompas, der kan støtte konsulenter og ledere i arbejdet med grøn strategiarbejde. Vi giver jer rammerne til, at virksomheder kan lave bevidste bæredygtige valg, der kan skabe et impact både på fremtiden og bundlinjen.

Start jeres dag rigtigt ud, få et morgenshot og ta’ et skridt mod en grønnere fremtid i jeres virksomhed med denne gratis workshop fra Ex3 Tools & Education.

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag d. 31/3-2022 kl. 08.00-09.30
overskrift

Antal deltagere

150 deltagere

Find vej

Om omstilleren

Ex3 er procesværktøjer, der styrker organisationer med bæredygtighed som afsæt.

overskrift

Kontakt

70 24 16 50

overskrift

Ex3vision.com

overskriftoverskrift

Følg os

overskrift

overskrift