Talk med Tanja Gotthardsen

Hvad er bæredygtig mode? Greenwashing, bullshit-bingo & forbrugeraktivisme
overskrift
Format
overskrift
overskrift
Omstiller

Fair Festival

overskrift
[ug_medomstillere]
Del aktiviteten
“Bæredygtig”, “miljøvenlig” eller “grøn”? Ja, sågar “conscious” og “aware”? Ordene pryder i flæng modebranchens seneste påfund, men hvad betyder de flotte gloser egentligt? Kan man stole på dem? Og hvis man ikke kan – hvad i alverden gør man så som forbruger?
Kom med på en tour de force gennem modeindustrien anno 2022, hvor vi sammen ser nærmere på myterne omkring, udfordringerne med og mulighederne for alt det tøj, vi omgiver os med. Vi skal omkring alt fra smartlydende materialer til forbrugerrettigheder – og så skal vi også på en lille virtuel rejse med de tonsvis af tekstiler, som vi hvert år kasserer. For nej, rejsen slutter sjældent i tøj-containeren.
Tanja Gotthardsen er selvstændig rådgiver, foredragsholder og aktivist, og driver rådgivningsvirksomheden Continual. Hun arbejder i spændfeltet mellem ambitiøse modevirksomheder og kritiske forbrugere, og beskæftiger sig især med emner som greenwashing, social ansvarlighed og ansvarlig forbrugerformidling. Og så samarbejder hun tæt med bl.a. Forbrugerrådet Tænk om at anmelde greenwashing og skabe større gennemsigtighed omkring vores tøj-forbrug.

Indgang kræver en Fair Festival billet, som kan købes gennem vores hjemmeside fairfestival.dk eller ved indgangen til Aarhus Congress Center

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag d. 2/4-2022 kl. 15.00-15.45
overskrift

Om omstilleren

Fair Festival

overskrift

Fair Festival gør det nemmere for dig at træffe bæredygtige valg i hverdagen

overskrift

Kontakt

40 22 40 35

overskrift

fairfestival.dk

overskriftoverskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift