Talk med Mirjam Madsen

Lær, hvordan det at rydde op fører til, at du lettere kan lave mere bæredygtigt
overskrift
Format
overskrift
overskrift
Omstiller

Fair Festival

overskrift
[ug_medomstillere]
Del aktiviteten

Mirjam Madsen: Professionel oprydningskonsulent siden 2016 i firmaet RydHeltOp.
Uddannet og certificeret af Marie Kondo i KonMari-metoden.

Forestil dig dit hjem kun med ting, du enten er glad for, eller som er meningsfulde for dig at have.
Du vil altid kunne finde dine ting, og du vil fremadrettet kun købe det, du mangler. Det er slut med at købe ting, du havde glemt, du havde, eller som du bare ikke kan finde. Du vil begynde at forbruge anderledes. Slut med fejlkøb af tøj, mad m.m., fordi du ved, hvad for noget tøj du er glad for at gå i, og hvilke madvarer du får tilberedt.
Se for dig, hvad det vil give dig at have overskud til at leve efter dine værdier, det er bæredygtighed på flere plan, både ift. din mentale balance, socialt og ift. miljøet.

Jeg underviser dig i metoden til, hvordan du kan komme derhen, så din drøm bliver til virkelighed. Der er arbejdsark du kan skrive på, så du har en konkret målsætning for din oprydning i dit hjem.

Det er hendes metode kaldet KonMari-metoden, jeg vil undervise dig i. Der vil være inspirerende billeder fra nogle af de mange hjem, jeg har været i, hvor jeg har hjulpet mine kunder til at få orden, finde ro og skabe overblik. Mange af os har lyst til at leve mere bæredygtigt, men det kan virke uoverskuelig at føre det ud i praksis.

Jeg giver dig en plan for hvordan, det kan lade sig gøre. Du kan hente en gratis tjekliste til din oprydning på: https://rydheltop.dk/tjekliste-over-alle-kategorier

Indgang kræver en Fair Festival billet, som kan købes gennem vores hjemmeside fairfestival.dk eller ved indgangen til Aarhus Congress Center

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag d. 2/4-2022 kl. 11.30-12.45
overskrift

Om omstilleren

Fair Festival

overskrift

Fair Festival gør det nemmere for dig at træffe bæredygtige valg i hverdagen

overskrift

Kontakt

40 22 40 35

overskrift

fairfestival.dk

overskriftoverskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift