Social permakultur – design af sportsevents

Workshop om at designe events ud fra de permakulturelle principper
overskrift
Format
overskrift
overskrift
Omstiller

Permasport

overskrift
[ug_medomstillere]
Del aktiviteten

Vækker ordene bæredygtighed og fællesskab din interesse – og har du lyst til at slippe kreativiteten løs? Så kom med til denne udforskende og legende workshop hvor permakultur* introduceres og vi sammen brainstormer idéer til hvordan permakulturens etikker og principper kan anvendes til at fremme bæredygtighed i sportens verden. 

*Som anvendt filosofi og design praksis søger permakultur, gennem sine design principper og værktøjer, at bringe menneskelige systemer i samklang med de naturlige systemer for at alt liv kan trives som helhed.

Denne workshop er for dig der gerne vil stifte kendskab med permakultur – eller for dig der allerede kender til permakultur og er nysgerrig på hvordan det kan anvendes i en utraditionel sammenhæng. 

Workshoppen faciliteres af Anna Bach. Hun er permakultur designer og underviser, og evigt nysgerrig på hvordan permakultur kan hjælpe os til at tænke nyt og kreativt i retning af “det naturlige”.  

Eventet er gratis. Hvis interesse laver vi hybridform. Kontakt os, hvis du er forhindret i at deltage fysisk.

Læs om Permasport  http://permasport.dk/ og følg os på vores SoMe: Facebook: https://www.instagram.com/permasport_dk/  og Instagram https://www.facebook.com/search/top?q=permasport

 

 

 

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag d. 3/4-2022 kl. 12.00-14.00
overskrift

Find vej

Kontaktperson

Clara Lucia Tonnisen

+28293940

Om omstilleren

Permasport

overskrift

Fokus på at koble bæredygtighed og sport i krydsfeltet mellem permakultur og fællesskaber

overskrift

Kontakt

Følg os

overskrift

overskrift