Fuldt booket: Byvandring i NYE

Byvandring i Nye – kom med arkitekten på rundvisning i bydelen
overskrift
Format
overskrift
overskrift
Omstiller
[ug_medomstillere]
Del aktiviteten

Nye er en helt ny forstad, som i fremtiden vil danne hjem for ca. 13.500 indbyggere. Bydelen udvikles nord for Aarhus på et 150 ha stort område, som frem til i dag har været udlagt som landbrugsjord.

Nye er skabt ud fra et stærkt ønske om, at tænke og leve anderledes på en grøn og bæredygtig måde. Udviklingen af bydelen udfordrer derfor de eksisterende normer for bæredygtig byudvikling, bæredygtigt byggeri og den eksisterende teknologi på området, og er et forbillede for, hvordan vores byer og samfund kan udvikles mere bæredygtigt i fremtiden.

F.eks. er Nye den første bydel i Danmark til udelukkende at anvende regnvand til toiletskyl og tøjvask. Derudover er man lykkedes med at øge områdets biodiversitet samtidig med at man har udviklet byen.

Kom med på rundvisning i den spirende forstad, hvor Mikkel Schlesinger, arkitekt og partner i CEBRA, vil fortælle om tankerne bag og arbejdet med Nye gennem de sidste 15 år. Mikkel vil fortælle, hvad vi har lært om bæredygtig byudvikling igennem processen, og om nogle af de konkrete erfaringer og resultater, der er kommet ud af arbejdet med Nye indtil nu.

CEBRA har som arkitekt, i tæt samarbejde med bygherren Tækker, udformet masterplanen for området, som danner grundlaget for udviklingen af ​​Nye.

Læs mere om Nye her. 

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag d. 3/4-2022 kl. 11.00-12.30
overskrift

Antal deltagere

30 deltagere

Find vej

Kontaktperson

Marlene Damgaard-Sørensen

87303439

Om omstilleren

Byer, byrum og bygninger til en mere bæredygtig fremtid

overskrift

Kontakt

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift